За останніми даними, осередки займання ліквідовано

Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в силових структурах регіону.

«За уточненими даними, постраждали 34 людини, 11 з них загинули, ще 11 госпіталізовані, решті медичну допомогу надали амбулаторно», - сказало джерело.

За останніми даними, всі осередки загоряння на території військової частини у Великій Турі ліквідовані. Всього, за даними місцевої влади, було зафіксовано 20 вибухів. На складі зберігався тротил, протитанкові і протипіхотні міни.

Відео дня

Читайте такожУ Львові горять військові склади зі зброєюІснувала загроза переходу вогню на склад пального. Вибухи пошкодили частину житлових будинків у селі, частково зруйнували покрівлю та вікна школи. За фактом події порушено кримінальну справу.

Як уточнило МВС РФ, після пожежі було перекрито рух Забайкальською залізницею в обох напрямках на ділянці "Чита - Каримська". За інформацією відомства, загинули семеро людей, ще шестеро зникли безвісти, небезпека вибухів залишається.

"Найближчим часом планується транспортування пасажирів затриманих поїздів за допомогою автобусів до станції Чита-2, звідки вони у спеціально сформованому поїзді продовжать подальше слідування за необхідними напрямками", - зазначили у відомстві.