Донька Шойгу з російським депутатом у Дубаї / скріншот

Депутат від "Єдиної Росії" Денис Долженко на фото "спалив", де провела новорічні свята донька глави Міноборони РФ Сергія Шойгу. І це не холодне російське місто, а Дубай.

Так, російський народний обранець відпочивав в Об'єднаних Арабських Еміратах, в теплому Дубаї. Про це свідчить його знімок, опублікований в соцмережах 6 січня 2023 року, пише SOTA.

Наступного дня депутат-єдинорос виклав фото з донькою Шойгу Ксенією і проставив геотег "Вологда". Видав їх бренд Louis féraud на тлі, у згаданому вище російському місті таких немає, зазначають журналісти. 

Відео дня

За деталями на знімку SOTA визначила, що він був зроблений в Дубаї біля бутика Louis féraud в ТЦ поруч з хмарочосом Бурдж-Халіфа. Видання вважає, що донька міністра оборони РФ провела в ОАЕ новорічні свята.

Тобто поки Шойгу відправляє на смерть російських "мобіків", його рідна донька розважається в теплих краях. Правда, намагається це приховувати, але поки виходить так собі.

ЗМІ дізналися, де відпочивала донька Шойгу на новорічні свята (фото)

Як підсанкційна подруга доньки Путіна відвідує Італію

Раніше Наталія Попова, співробітниця фонду "Інопрактика", яким керує донька Путіна Катерина Тихонова, опублікувала у своїх соцмережах фотографії з Риму. Увага на знімки Попова, яка потрапила під санкції звернула журналістка Фаріда Рустамова.

Вас також можуть зацікавити новини: