Серйозна аварія в Польщі / Колаж УНІАН / Скриншоти

У польському місті Щецин водій автомобіля Ford Focus на швидкості в'їхав у людей на автобусній зупинці, а потім, спробувавши втекти, врізався в чотири автомобілі.

Як пише RMF FM, інцидент стався на площі Родла. За останніми даними, постраждали 19 осіб, зокрема шестеро дітей. Двоє людей перебувають у важкому стані. Зазначається, що кількість постраждалих може збільшитися.

За неофіційними даними, за кермом перебував 33-річний чоловік, його затримали свідки аварії. Про його особу, здоров'я і психічний стан поки що нічого не відомо.

Відео дня

Масштабні ДТП: останні новини

Нагадаємо, що наприкінці лютого у Львівській області зіткнулися "ВАЗ 2109" і мікроавтобус. Повідомлялося, що 21-річний водій не впорався з керуванням і виїхав на "зустрічку".

Унаслідок аварії загинули три людини, ще троє постраждали. У мережі повідомляли, що вантажівка, яка потрапила в аварію, займалася евакуацією тіл загиблих військовослужбовців.

Восени на блокпосту при в'їзді до Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Відомо, що водій "Хонди" не впорався з керуванням і наїхав на військовослужбовця, чоловік загинув.

Вас також можуть зацікавити новини: