Навального вивезли на лікування до Німеччини / фото REUTERS

У Кремлі заявили, що розслідування можливого отруєння опозиціонера Олексія Навального не перебуває на контролі у президента Росії Володимира Путіна.

Як передає власний кореспондент УНІАН у РФ, про це журналістам повідомив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

«Ні, не перебуває на контролі у президента», - сказав він, відповідаючи на запитання про те, чи перебуває розслідування справи Навального на контролі у Путіна. «Дивіться, зараз виконуються дослідчі перевірки, дослідчі дії. Це з категорії щоденної роботи наших слідчих і правоохоронних органів. Що вони роблять конкретно? Ну, напевно, воно не може бути транспарентним, жодні слідства транспарентно і відкрито не проходять, погодьтеся. Ми про це не знаємо», - додав Пєсков.

Відео дня

Читайте такожНімецькі лікарі знайшли зв'язок між отруєнням Навального і болгарського бізнесмена Гебрева - ЗМІ

Отруєння Навального: що відомо

  • Раніше сьогодні, 27 серпня, через тиждень після госпіталізації Навального прокуратура Росії заявила про «дослідчу перевірку» за цим фактом. У прокуратурі запевняють, що транспортна поліція відповідно до вимог кримінально-процесуального законодавства встановлюють всі обставини події. За повідомленням Управління на транспорті МВС Росії по Сибірському федеральному округу, «в ході перевірки проведено великий комплекс слідчо-оперативних заходів».