Хлопець зробив пропозицію дівчині на акції протесту / скріншот з відео

У Білорусі хлопець зробив пропозицію своїй дівчині під час Маршу миру і незалежності 30 серпня, в день народження президента Олександра Лукашенка.

Читайте такожМарш у Білорусі: ОМОН заблокував протестувальників у центрі Мінська, сталися сутички (відео)Відео опублікувало видання TYT.BY.

"Ми зараз всі знаходимося серед наших людей. Серед тих, хто нам близький по духу, серед друзів і братів. Це наші люди, це наша країна, Нова країна, яку ми створимо. І я теж хочу сьогодні щось створити", - зазначив молодий чоловік, вручаючи обручку своїй дівчині.

Марш миру і незалежності: хронологія

  • У Білорусі тривають протести проти результатів президентських виборів 9 серпня, які учасники вуличних акцій вважають сфальсифікованими на користь Олександра Лукашенка.
  • У неділю, 30 серпня, в Мінську тисячі демонстрантів прийшли до Палацу Незалежності - резиденції президента Лукашенка, однак силовики оточили підходи до нього.
  • Очевидці в Мінську помітили гусеничну військову техніку.
  • Раніше організатори заходу закликали всіх бажаючих приготувати "подарунки" і віднести їх Лукашенку, у якого був день народження.