Знаки знаменують крах Путіна / фото ua.depositphotos.com

Містичні збіги переслідують російського диктатора Володимира Путіна від самого початку його кар'єри. Прапор на його інавгурації не підняли. Людина, що вчила його пілотувати, загинула. А нещодавно помер тигр на прізвисько Путін - улюблена тварина президента РФ.

Журналісти проекту FreeДом перерахували знаки, що знаменують кінець Путіна і крах Росії.

У 2010-му президент РФ відвідав архіпелаг Земля Франца-Йосипа, де зустрів білого ведмедя і надів на його шию супутниковий нашийник. А вже через кілька місяців вчені виявили, що тварина скинула нашийник. Багато росіян побачили в цьому поганий знак, адже білий ведмідь вважається в РФ тотемною твариною, а його зображення - емблема пропутінської партії "Єдина Росія".

Подібна історія сталася і з білим китом, якого спеціально для Путіна виловили в Охотському морі. І теж спробували прикріпити до нього датчик відстеження руху. Пізніше цього кита спіймали з непрацюючим датчиком.

А ось Амурська тигриця, яку Путін приспав в 2014-му, щоб повісити на неї маячок, взагалі після цього померла.

Але найдивовижнішою була історія зі стерхами у вересні 2012-го. Він вказував птахам шлях у теплі краї. Стерхи відмовилися летіти на південь, операція була провалена. А пізніше людина, яка вчила Путіна пілотувати, загинула в авіакатастрофі.

А під час інавгурації Путіна в 2018-му солдати не змогли підняти прапор РФ, він застряг на флагштоку. Це, кажуть, поганий знак як для російського президента, так і для його країни.

Вас також можуть зацікавити новини: