Гіслейн Максвелл та Джеффрі Епштейн / фото REUTERS

Подругу покійного американського мільярдера Джеффрі Епштейна, британську світську левицю Гіслейн Максвелл визнали винною у сексуальній експлуатації неповнолітніх.

Як повідомляє Reuters, відповідне рішення ухвалила колегія присяжних.

За даними слідства, Гіслейн Максвелл у період з 1994 по 2004 роки підшукувала неповнолітніх дівчат для Епштейна. Підлітки робили мільярдерові інтимний масаж та брали участь у сексуальних іграх за гроші. Повідомляється, що Максвелл й сама брала участь в цих сексуальних контактах.

Відео дня

60-річній Максвелл загрожує до 65 років тюремного ув'язнення. Її визнали винною за п'ятьма пунктами звинувачення, в тому числі у торгівлі підлітками з метою їх сексуальної експлуатації, і виправдали у спонуканні перетинати кордони Штатів.

Читайте такожУ США знайшли мертвим мільярдера, якого звинувачують у педофілії (відео)Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спілкування Білла Гейтса з Епштейном стало однією з причин розлучення засновника Microsoft з дружиною Меліндою. Журналісти писали, що Гейтс зустрічався з Епштейном вже після перших двох звинувачень в організації проституції у 2008 році.

Як відомо, Джеффрі Епштейна заарештували в липні 2019 року. І через місяць його знайшли мертвим у тюремній камері. Причиною смерті оголосили самогубство.

Вас також можуть зацікавити новини: