Білл Гейтс шкодує, що зустрічався з Джеффрі Епштейном / фото REUTERS

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс назвав "величезною помилкою" своє спілкування з фінансистом Джеффрі Епштейном, якого звинувачували в сексуальних домаганнях до неповнолітніх та організації проституції.

Про це Гейтс заявив в інтерв'ю телеканалу CNN.

"Я провів з ним кілька вечерь в надії на те, що його слова про отримання мільярдів на всесвітню охорону здоров'я через свої контакти виявляться правдою... Це ні в що не втілилося, відносини завершилися, але проводити з ним час було величезною помилкою", – розповів мільярдер.

Білл Гейтс та Джеффрі Епштейн

Раніше The Wall Street Journal повідомляв, що спілкування Гейтса з Епштейном стало однією з причин розлучення засновника Microsoft з дружиною Меліндою.

Читайте такожДружина Білла Гейтса після оголошення про розлучення отримала акцій на $3 мільярдиЖурналісти писали, що Гейтс зустрічався з Епштейном вже після перших двох звинувачень в організації проституції в 2008 році.

За словами прес-секретаря мільярдера, бізнесмен та фінансист обговорювали тільки благодійність, а сам Гейтс шкодує про це і вважає, що ці зустрічі були помилкою.