Трьох українських дівчин було заарештовано за роздягання в публічному місці / Фото - kurir.rs

Три українські дівчини роздяглися догола в чорногорському місті Котор і влаштували ню-фотосесію прямо посеред дороги.

Як повідомляють сербські та чорногорські ЗМІ, управління Будванського суду в Которі оштрафувало трьох громадянок України на 450 євро кожну за порушення закону про громадський порядок, яким забороняється оголюватися в громадських місцях.

Як повідомляє видання Vijesti з посиланням на джерело в суді з адміністративних правопорушень Будви, українок віком від 19 років до 21 року було затримано поліцією Котора близько 15:00 після того, як вони зняли з себе одяг і почали фотографуватися. У вироку уточнюється, що фотосесія тривала близько десяти хвилин.

Читайте також"Жесть": у Херсоні чоловікові продали ковбасу, що кишить хробаками (відео)Суддя Іван Вукасович визнав трійцю винною в тому, що ті "безсоромно поводилися в громадському місці, тобто на ділянці регіональної дороги Котор-Трійця, 8 липня, близько 15:00".

"Вони зобов'язані виплатити гроші безпосередньо перед тим, як рішення стане остаточним, до бюджету Чорногорії. Відповідачі можуть заплатити дві третини штрафу, якщо вони і управління поліції відмовляться від права на подачу апеляції, в цьому випадку штраф буде вважатися оплаченим в повному обсязі", - уточнюється у вироку.

Варто відзначити, що сербські і чорногорські коментатори розділилися в оцінці поведінки дівчат. Одні їх лають, інші не вважають, що ті вчинили серйозний проступок.

Badabum: Відпустіть цих дівчат. Всі вони нас добре розважали.

Isildur: Таке по всьому світу на літніх курортах.

Cobac: Чесно кажучи... нічого поганого не зробили, навіть підняли імідж Чорногорії як туристичного напрямку.

majstor515: Такими судами вони розженуть всіх туристів.

Samo_istina: Ми хочемо бути елітним туристичним напрямком і караємо туристів, які розважаються... ми набагато ближче до Афганістану, ніж до Сен-Тропе.

Dezerter: Молодці органи державної влади! Таким чином захищається і держава. Всім тим, хто вважає таку поведінку нормальною і бажаною, я хочу, щоб ви насолоджувалися такими сценами, коли ви йдете по дорозі з неповнолітніми дітьми та літніми батьками. Чорногорії такі "туристи" не потрібні. Для всього є час і місце. А тепер, будь ласка, мінусуйте скільки душі завгодно.

Exteberia: Чи можу я заплатити штраф за всіх трьох?

nedjo: Цю красу потрібно винагороджувати, а не карати.

Marko: Українські жінки, я зовсім не здивований. Там немає дна, єгиптяни і тунісці кажуть, що вони занадто доступні.

KekeLe: Сходіть на пляжі і клуби, і ви будете в захваті від цих наших «моральних бастіонів», побачивши, що таке мужолозтво і гоморра, ці українські жінки і їх перфоманс - золото для нас. Це вульгарно тільки для наших аморальних "моралістів".

Nterijer: Це море. Уздовж узбережжя Чорногорії таке відбувається на кожному розі. Нехай чоловіки і жінки насолоджуються. Тим, хто хоче моралі і моральності, не слід їхати на море або слід вибирати сімейні варіанти, такі як Чань, Петровац, Плаве-Орізонті і т. д.

Інші новини світу