Надіра Саліфова застрелив його друг / скріншот з відео

Вбивство в Туреччині одного з найвпливовіших злодіїв у законі на пострадянському просторі Надіра Саліфова (Лоту Гулі), який, зокрема, хотів стати ватажком кримінального світу в Одесі, призведе до «переділу» в Україні.

Таку думку висловив екс-начальник кримінальної поліції і перший заступник глави Нацполіції України В'ячеслав Аброськін в інтерв’ю Obozrevatel.

«Я думаю, що вибудувана Гулі структура розпадеться. Дрібні кримінальні авторитети, які контролювали певні напрямки, зможуть це продовжувати і надалі. Але думаю, що здебільшого вони втратять контроль над деякими напрямками злочинної діяльності: ринками, здирництвом і так далі», - пояснив він.

За словами Аброськіна, серед азербайджанців такого сильного злодія в законі на сьогодні більше немає, а ту злочинну ієрархію, яку він збудував в Україні, навряд чи тепер хтось зможе підтримати. Тому у кримінальних авторитетів і відбудеться «переділ».

Хто такий Лоту Гулі та обставини його смерті:

  • Надір Саліфов на прізвисько Лоту Гулі контролював ринок імпорту фруктів і овочів в країнах СНД, особливо в Росії. Його угрупування займалося вбивствами, здирництвом, розбоями та погрозами.
  • За попередніми даними, вбивцею Лоту Гулі виявився його близький друг, який вечеряв з ним за одним столом.

Схожі новини: