МЗС Росії не знає про переговори про обмін полоненими  / ТСН.ua

Про це журналістам у Москві сказала офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, відповідаючи на запитання УНІАН, чи ведуться переговори дипломатичними каналами про обмін цих трьох громадян України на російських військовослужбовців Олександра Александрова, Євгена Єрофєєва і Володимира Старкова.

«У мене немає інформації про те, що в практичній площині ведуться переговори з цього приводу», - зазначила Захарова.Читайте також"Великі дядьки грають життями": Рідні ГРУшника Александрова прокоментували його затримання

Читайте такожможе вирішуватися тільки дипломатичними каналами

Відео дня

Льотчицю Савченко минулого літа викрали терористи на Донбасі і перевезли до Росії. У РФ її звинуватили в причетності до загибелі російських журналістів. Однак, за даними захисту, вона не могла бути причетна до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їх смерті.

За даними адвокатів, Савченко загрожує максимальний строк ув'язнення - 25 років.

25 серпня суд у Ростові-на-Дону виніс вирок Сенцову і Кольченку, засудивши їх до 20 і 10 років ув'язнення в колонії суворого режиму, відповідно, за сфальсифікованим звинуваченням у підготовці терактів у Криму.

16 травня сили АТО затримали в зоні бойових дій в Луганській області двох російських військовослужбовців - капітана Єрофєєва і сержанта Александрова.

25 липня прикордонники в Донецькій області затримали російського військовослужбовця Старкова.