УНИАН

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Гузь під час виступу у парламенті, коментуючи заяви представників "Опозиційного блоку".

Він звернувся до Генерального прокурора України, керівника НАБУ, МВС терміново почати "розбиратися із цими покидьками, які за два роки, що минули, не понесли жодних покарань".

Читайте такожПарубій закликав "Опоблок" не провокувати протистояння у сесійній залі ВР

Відео дня

"Подивіться на Вілкула, подивіться на Шуфрича. Вони сьогодні, підстьогувані Путіним, розкривають свого рота і починають диктувати умови. Якщо правоохоронна система не зробить того, що вимагає народ, не притягне до відповідальності вбивць Майдану, до тих, хто фінансував тітушок, до тих, хто почав війну на Донбасі - ситуація вийде з-під контролю і народ каратиме нас разом із ними", - сказав представник "Народного фронту".

Ігор Гузь закликав парламентських колег та керівництво держави "не гратися із регіоналами, а садити їх по тюрмах".

"Може бути пізно. Оскільки нагромадивши ресурси, маючи телеканали, за допомогою їх фінансистів у Відні, Льовочкіна і Ахметова, який сидить у Конча-Заспі, будуть усе робити, аби повернутися до влади. Я вважаю, що ми всі маємо не допустити реваншу регіоналів", - резюмував Ігор Гузь.