REUTERS

На Донецькому напрямку найбільше за минулу добу бойовики стріляли по Піскам, використовуючи мало не весь арсенал своєї зброї. 

Про це повідомляється на сторінці прес-центра АТО у Facebook.

"Для загарбників, як і раніше не існує жодних принципів і форматів домовленостей. Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього дня вони щонайбільше годину не стріляли по території, де люди не хочуть війни. Свою криваву і жорстоку справу бандформування робили з допомогою заборонених Мінськими домовленостями артилерії, мінометів, а також гранатометів, іншої наявної в них зброї", - йдеться у повідомленні. 

Відео дня

Читайте такожБойовики зібрали 700 танків для прориву на Донбасі - штаб АТО

В районі Широкиного стріляли з мінометів великих калібрів. 

Зазначається, що на Артемівському напрямку бойовики масованим обстрілам з 152 мм артилерії піддали Дружбу. З 120 мм мінометів та озброєння танку вели вогонь по Ленінському та Кірово. 

З ночі і до ранку злочинці не припиняли обстріли Станиці Луганської. Біля Щастя працював снайпер.

"Звісно ж не залишили вони без уваги і мирні населені пункти двічі обстрілявши з зенітних установок та великокаліберних кулеметів населений пункт Опитне", - повідомляють у штабі.

Безпілотні літальні апарати противника з’являлися у небі над Щастям, Орловським, Талаківкою, Чермаликом та іншими населеними пунктами. 

Для загарбників, як і раніше не існує жодних принципів і форматів домовленостей. Розпочинаючи з 18.00 години вчорашнього...

Posted by Прес-центр АТО on 12 травня 2015 р.