УНІАН

Вчора, 21 вересня Державна служба геології та надр України представила ресурсний потенціал України в сфері надрокористування у м. Сіань, Китай. Як повідомляє прес-служба Держгеонадр, презентував природні ресурсні можливості України т.в.о. Голови Держгеонадр Олег Кирилюк. Керівник відомства заявив, що Євразійський економічний форум - це чудова можливість представити Україну на високому міжнародному рівні. 

УНІАН

Маючи такий колосальний потенціал корисних копалин, ми повинні знайти нові можливості для залучення іноземних інвестицій в розробку надр України. Адже, завдяки таким заходам можна не тільки перейняти досвід роботи геологічних служб інших країн, але й ознайомити міжнародну спільноту та потенційних інвесторів з перспективами освоєння надр в Україні - підкреслив Олег Кирилюк.

УНІАН

Прес-служба Держгеонадр зазначила, що представлять Україну на Євразійському економічному форумі також Голова Державної комісії України по запасах корисних копалин Георгій Рудько та  Голова НАК «Надра України» Ярослав Климович. 

Відео дня
Українська делегація на на Євразійському економічному форумі (зліва направо): Георгій Рудько (голова ДКЗ України), Ярослав Климович (голова НАК

Нагадаємо, Євразійський міжнародний економічний форум проходить з 21 по 23 вересня у м. Сіань, Китай. У форумі  беруть участь  делегації з 18 країн світу, зокрема Китай, Іран, Киргизія, Узбекистан, Таджикистан, Йорданія, Марокко та інші. 

Як повідомляв УНІАН, Мінекології виступило за створення відкритого реєстру геологічної інформації.