Презентація унікального для України проекту 'Книга-Мандрівка.Україна'

Презентація книги відбудеться 31-го січня, в середу, за адресою вул. Набережно-Лугова, 8, у творчому просторі IZONE (перший поверх). Початок – о 18:30.

Детальніше: https://www.facebook.com/events/1814691352167843/

Презентація унікального для України проекту 'Книга-Мандрівка.Україна'

На заході буде представлено проект національного масштабу, під час створення якого було залучено експертів з різних галузей і створено 30 карт українських міст і областей в авторських ілюстраціях — це 1200 надзвичайних відкриттів про Україну:

Відео дня

327 особистостей, що надихають

232 дива природи

224 історичні події

135 культурних феноменів

129 архітектурних шедеврів

78 визначних винаходів і відкриттів

75 економічних і промислових об’єктів

Презентація унікального для України проекту 'Книга-Мандрівка.Україна'

Перед початком презентації гостей пригостять аутентичними наливками «Останньої барикади» та запропонують зробити світлини у фотозоні.

Ведучою вечора буде Марічка Падалко (1+1, ТСН). У програмі — знайомство з проектом, інтелектуальна вікторина, автограф-сесії за участі авторів та зірок книжки, а також доброчинний аукціон. Також на презентації можна буде придбати книжку за спеціальною акційною ціною - 350 грн. Серед гостей презентації будуть журналісти, селебрітіз та відомі політики. Партнерами заходу виступають найбільший енергетичний холдинг України ДТЕК, Природна мінеральна вода «Моршинська» та ОККО. Пригощає Borisov Catering.

_________________________________________________________________

    #книголав — українське видавництво, що працює з найкращою сучасною літературою і створює нові можливості для читачів та авторів. Ми різні, але кожному з нас не байдуже, на яку справу витрачати життя, у що вірити і що читати. І нам не все одно, що зробиш ти після того, як прочитаєш нашу книжку.

   Наша місія полягає у тому, що ми видаємо книжку, її читають тисячі людей, люди змінюються самі і змінюють світ навколо себе. Ось чому ми так прискіпливо вибираємо книжки, а потім просуваємо їх, як божевільні.

  Якщо мудру думку або цікаву ідею нікому не показувати, вона нічого не змінить.

  Ми віримо в те, що у нашій країні можна робити по-справжньому круті речі. І вже за кілька років «Зроблено в Україні» стане нормою якості.

***

Green Penguin — це креативна агенція з 11-річним досвідом роботи у медіа. Ми створюємо і продюсуємо історії для тих, хто хоче вірити в себе, змінювати світ довкола та розвиватися. Кожна історія для нас — це яскравий наратив, реальні події, надзвичайні інсайти, чарівні та концептуальні ілюстрації та функціональний дизайн. Ми — «зелені пінгвіни», екзотичні для нинішнього бізнес-клімату, адже не шукаємо «клієнтів», ми шукаємо ідеї, про які варто говорити — і лише так ми можемо бути щирими та успішними.