Львів. 21 серпня. УНІАН. 20 серпня 2012 року Самбірським міськрайонним судом шістьох членів озброєного злочинного угрупування (банди), які упродовж кількох років вчиняли на території Львівської, Івано-Франківської, Волинської та Тернопільської областей попередньо сплановані та озброєні напади на підприємства та установи - засуджено до позбавлення волі на строки від 12 до 15 років з конфіскацією майна.

Про це повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як зазначається у повідомленні, в ході слідства було з`ясовано, що засуджені протягом 2007-2009 років, “з метою заволодіння чужим майном та привласнення його для особистого збагачення систематично вчиняли на території Львівської, Івано-Франківської, Волинської та Тернопільської областей попередньо сплановані та озброєні напади на підприємства та установи”.

Відео дня

Зокрема, двоє організаторів банди мали досвід служби у спеціальних військових підрозділах та правоохоронних органах. Відтак були спеціально тренованими для подолання опору осіб, що піддаються нападам, достовірно володіли інформацією про способи локалізації охоронних систем, мали досвід у поводженні з вогнепальною зброєю, вибуховими речовинами, а також, спеціальними засобами травматичної дії. Всі члени банди - мешканці Львівської області, - інформує прес-служба прокуратури Львівської області.