”Міністр оборони” так званої ”Донецької народної республіки” Ігор Какідзянов затриманий за замах на вбивство та інші злочини.

Як передає кореспондент УНІАН, про це під час виїзного засідання КМУ, яке в ці хвилини проходить у Харкові, заявив в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков.

За його словами, “сьогодні в результаті операції взята під контроль ситуація в Маріуполі. Паралельно проведений арешт так званого міністра оборони так званої Донецької республіки Ігоря Какідзянова, який затриманий за замах на вбивство та за скоєння низки злочинів”, - сказав в.о. міністра.

Відео дня

У свою чергу прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк підкреслив, що всі активісти сепаратистських рухів, які не вчиняли тяжких злочинів, ще можуть бути амністовані.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 7 травня, у Донецькій області сепаратисти обстріляли автобус з бійцями батальйону міліції спецпризначення «Азов», який рухався з Маріуполя в бік Бердянська. Поранено водія. Одного із тих, хто стріляв, вбито. Ще двох нападників затримано, зброю вилучено. Серед затриманих – «міністр оборони» так званої «Донецької народної республіки» Ігор Какідзянов.