Голова Севастопольської міської державної адміністрації Сергій КУНІЦИН як начальник цивільної оборони міста підписав наказ про введення «економічно обгрунтованих» тарифів на послуги із забезпечення населення питною водою, теплом, гарячою водою й послуги з утримання будинків.

Як повідомили у прес-службі Севастопольської МДА, КУНІЦИН підкреслив, що такий крок обумовлений реальною небезпекою зриву майбутнього опалювального сезону.

Нові тарифи на житлові послуги, на послуги водопостачання й водовідведення вводяться з 1 жовтня, на тепло й гарячу воду - з 1 листопада.

Відео дня

Крім того, згідно з наказом, має бути затверджено «порядок надання соціальної допомоги малозабезпеченим категоріям громадян на послуги теплопостачання й розмір соціальної допомоги малозабезпеченим категоріям громадян».

«Введення нових тарифів не повинне вдарити по бідних», - підкреслив КУНІЦИН. За його словами, «великий обсяг робіт повинні виконати наші фінуправління й управління праці та соцзахисту. Малозабезпечені повинні отримувати компенсації та дотації».

Керівник міста доручив Головному управлінню ЖКГ, комунальним підприємствам остаточно визначитися з розміром нових тарифів, додавши, що «час ще є». При цьому він застеріг: «І щоб ні в кого не було якихось ілюзій - повторюю: наказ підписано. Рішення ухвалено. Працюємо в режимі надзвичайної ситуації».