Заступник керівника Партії регіонів Василь ДЖАРТИ, обраний головою Ради міністрів Криму, має намір найближчим часом скласти повноваження депутата Верховної Ради України.

«Я не ховатимуся (за мандатом), як дехто (з депутатів), я не хочу сидіти на двох стільцях. Мені комфортно працювати там, куди я приїхав», - сказав новий прем`єр журналістам у Сімферополі.

ДЖАРТИ заявив, що робота в уряді автономії цікава для нього. «Я можу й хочу працювати, показати реальний результат, і я цього доб`юся», - сказав новий керівник.

Відео дня

ДЖАРТИ сподівається знайти компроміс у відносинах із кримським парламентом, спікером якого обрано його однопартійця Володимира КОНСТАНТИНОВА. «Крим - парламентська республіка, Рада міністрів повинна бути підзвітна депутатському корпусу, але не звітувати як хлопчики на "лінійці" (в школі), а ми повинні спільно працювати», - заявив новий прем`єр.

17 березня парламент автономії прийняв відставку члена ПР Віктора ПЛАКІДИ з посади керівника кримського уряду й призначив ДЖАРТИ новим головою Радміну.