Грач готовий у суді пред`явити докази корупції в КПУ



Позафракційний депутат Верховної Ради, колишній лідер кримської організації Комуністичної партії України, а зараз лідер Компартії робочих і селян Леонід ГРАЧ заявляє, що готовий у суді пред`явити докази корупції в КПУ.

«Будь ласка, я хотів би, щоб це (судовий розгляд) відбулося, тому що опортунізм потрібно викрити», - сказав ГРАЧ в середу на прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів, чи є в нього вагомі докази корупційної співпраці керівництва Компартії з представниками влади й чи готовий він їх публічно пред`явити.

ГРАЧ нагадав, що лідер КПУ Петро СИМОНЕНКО заявляв про намір подати на нього до суду за такі звинувачення.

Відео дня

При цьому депутат попередив, що надані ним докази стосуватимуться обох сторін: як тих, хто брав хабарі в різному вигляді, так і тих, хто їх давав.

«Йдіть до суду, і я пред`явлю ці документи», - додав ГРАЧ.

Президія центрального комітету КПУ 16 грудня 2010 року виключила ГРАЧА, який керував Кримським республіканським комітетом КПУ з вересня 1993 року, з партії і фракції у парламенті, а також ухвалив рішення про розпуск рескому. ГРАЧ критикував КПУ за співпрацю з Партією регіонів і виступав за вихід комуністів з коаліції з Партією регіонів у Верховній Раді.

КПРС 27 лютого обрала головою ради партії ГРАЧА замість Олександра ЯКОВЕНКА