Лідер фракції Партії регіонів Віктор ЯНУКОВИЧ заявляє, що дострокові парламентські вибори можуть відбутися в найближчий час.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на засіданні опозиційного уряду, який він очолює.

Як сказав В.ЯНУКОВИЧ, сьогодні все частіше йде мова про можливість дострокових парламентських виборів. За його словами, це зрозуміло, оскільки «коаліція в такому складі, яка вона є, непрацездатна, і непрацездатний парламент». На думку В.ЯНУКОВИЧА, «дострокові вибори, скоріш за все, не за горою, вони вже наближаються».

Відео дня

Прем`єр-міністр України Юлія ТИМОШЕНКО заявляє про відсутність правових підстав для проведення дострокових парламентських виборів і звинувачує Партію регіонів у дестабілізації ситуації в країні. Про це Ю.ТИМОШЕНКО сказала сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

«Немає жодних правових підстав для дострокових виборів. Сьогодні парламент не працює штучно, тому що Партія регіонів практично не дає працювати парламенту, вони дестабілізують і життя країни, і ухвалення законів», - сказала Ю.ТИМОШЕНКО.

На її думку, у Партії регіонів немає жодного вагомого аргументу для блокування діяльності парламенту та ініціювання дострокових виборів. «Дискусія не ведеться, тобто для Партії регіонів дискусія не потрібна. Мені здається, що для суспільства сьогодні очевидно, хто дестабілізує роботу парламенту», - додала прем`єр-міністр. Ю.ТИМОШЕНКО також вважає, що відсутні підстави навіть для того, щоб «можна було навіть думати про дострокові вибори».