Книгарня «Є» та видавництво «Твердиня» запрошують на презентацію книжки публіцистики Олександра Ірванця «П’яте перо» та книжки поезій Петра Коробчука «Боса флейта», яка відбудеться 10 листопада.

Початок: 18.00
Вхід вільний.

Адреса: Лисенка, 3, ст. м. «Золоті Ворота»

Відео дня

***
Олександр Ірванець — письменник, перекладач, публіцист.

Про видання:

Ну перо – ще зрозуміло. А чому п’яте? А тому, що у творчому арсеналі вічно юного бубабіста О. Ірванця перше перо належить поезії, друге, третє й четверте – відповідно, прозі, драматургії, перекладу. Отже, журналістика, втілена в її найвищій формі – публіцистиці, виявилася на почесному п’ятому місці.
В іпостасі журналіста письменник запрошує здійснити мандрівку і по наших рідних теренах (Внутрішня Україна), і до ближніх сусідів, і до дальніх (інші території). Тобто – і свого не цурається, і чужого научається. Себто – і себе показує, і людей бачить.
Але попри свої начебто часті поїздки-польоти за тридев’яті і просто дев’яті моря, літератор солідарний з журавлем з відомого дитячого (платоноворонькового) віршика, який на питання, де найкращая земля, відповідає: «Краще рідної немає!»

Петро Коробчук - поет, перекладач.

Про видання:

Є світи ілюзорні, захмарні, реальні. Населяють їх люди дивакуваті, лукаві, щирі. Трапляється правда ефемерна, солодкава, гірка. Буває поезія химерна, надривна, справжня...
Набір цих тріад – нескінченно-невичерпний, утім, усі вони впереміш якраз і витворюють бароково-сюрреалістичну світобудобу чергової у творчому доробку й дебютної на рідній Волині поетичної книжки українського віршника Петра Коробчука.