За кожен перегляд на каналі PornHub буде віддавати гроші благодійним фондам, рятує бджіл / фото УНІАН

Один з найбільших порносайтів PornHub запустив новий канал BeeSexual, на якому користувачі можуть переглянути відео з бджолами, що опиляють квіти.

Про це повідомляє Inverse.

На канал вже залито 14 коротких відео довжиною до хвилини, кожна із них названо в стилі PornHub і озвучено відомими порноакторів і порноактрисами.

Відео дня

Читайте такожУ Китаї пропонують здійснити екстремальний політ з собачкою коргі (відео)

В кінці кожного ролика з'являються слова: «Без бджіл природа не може продовжувати існування. За кожен перегляд на каналі PornHub буде віддавати гроші благодійним фондам, рятує бджіл». Віце-президент компанії Корі Прайс (Corey Price) пояснив, що таким чином компанія хоче взяти участь у зміні світу на краще. «У нас 110 мільйонів користувачів щодня, ми подумали, що всі вони могли б об'єднатися і допомогти збереженню цінного виду», — так він пояснив мету створення каналу.

Як пише Inverse, американські бджолярі втратили 40 відсотків вуликів до кінця 2018 року через раптову смерть населяють їх комах. Водночас бджоли, за даними експертів, залишаються найважливішим видом запилювачів в природі, яким люди зобов'язані великою кількістю їжі.