Розалінд Фокс Соломон розповіла, як бути щасливою / колаж УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

93-річна жінка Розалінд Фокс Соломон розповіла про те, як їй вдається залишатися молодою у душі і що допомагає їй почуватися задоволеною та щасливою, пише yourtango.com.

5 секретів щасливого довголіття

Літня жінка відповіла на запитання блогера, поділившись 5 речами, які роблять її життя щасливим і радісним навіть у такому похилому віці:

Вона робить те, що хоче.

Відео дня

"Я щаслива, тому що роблю те, що хочу. Я можу приїхати в парк Вашингтон-сквер і подивитися на всі ці божевільні речі... Я знаю, що мені залишилося не так вже й багато часу на світі, але не сумую з цього приводу... Мій фізичний стан буде тільки погіршуватися. Але в іншому у мене хороше життя, і я насолоджуюся ним", - розповіла жінка.

У неї є своя робота.

Вона пояснила, що ще одним джерелом щастя в її житті є робота. Виявилося, що Розалін - фотограф. За свою велику кар'єру в документуванні внутрішнього життя американців вона отримала численні нагороди, включаючи нагороду Infinity Award за досконалість у 2019 році.

Вона бере участь у різних проектах.

"Знайдіть щось, що дуже, дуже цікавить, і дотримуйтесь цього інтересу", - зазначила жінка.

Для людей старшого віку або пенсіонерів участь у громадській діяльності може бути чудовим способом зберегти розум гострим і залишатися соціально пов'язаним.

У неї є близькі друзі.

Жінка зізналася, що особливу радість їй приносить спілкування з друзями і близькими

Вона щаслива наодинці з собою.

"Будьте щасливі у власній компанії",- порадила жінка всім. На її думку, не менш важливо почуватися щасливим наодинці з собою.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що не їдять довгожителі. Дієтологи назвали один заборонений тип продуктів.

Вас також можуть зацікавити новини: