Знайдене посвідчення / фото поліції Канади

У Канаді студентський квиток, знайдений у закопаній сумочці в одному з дворів, був повернутий власниці через 41 рік. Виявилося, що колись ця сумочка була вкрадена. 

Як повідомляє видання UPI, чоловік копав яму для стовпа паркану у своєму дворі, коли знайшов стару сумку, в якій був добре збережений студентський квиток 1981-1982 років.

Житель передав свою знахідку поліції, яка змогла встановити власника посвідчення особи, ідентифікованого тільки як Лорі.

Відео дня

Спочатку жінка була скептично налаштована, але після того, як їй надіслали електронною поштою фотографію посвідчення особи, вона засміялася, побачивши свій документ, отриманий ще в середній школі.

Лорі припустила, що її сумочку, найімовірніше, викрали протягом навчального року, а згодом злодій викинув її. "З роками я, напевно, просто забула про це", — сказала Лорі офіцерам поліції.

Знайдена сумочка жінки / фото поліції Канади

Дивна знахідка сім'ї в старовинному готелі

Раніше сім'я з Британії готувалася повечеряти в старовинному готелі, коли одна їхня дитина помітила знайоме обличчя, що дивиться на них зі стіни. Батьки були шоковані, адже вони побачили на стіні картину дитини, неймовірно схожої на їхнього сина.

Вас також можуть зацікавити новини: