Картина на стіні готелю VS фото сина сімейства / фото JennieStevenson / Twitter

Сім'я з Британії готувалася повечеряти в старовинному готелі, в якому вона зупинилася у Швеції, коли одна їхня дитина помітила знайоме обличчя, яке дивилося на них зі стіни.

Всі члени сім'ї були шоковані, адже вони побачили на стіні картину дитини, неймовірно схожої на свого сина. Про це пише видання The Mirror.

Мама Дженні Стівенсон пояснила, що вони поверталися додому з відпочинку, коли вирішили зупинитися на ніч у старовинному готелі. Сім'ї, яка переїхала до Швеції з Великобританії два роки тому, знадобилася зупинка на шляху додому після їхньої першої лижної поїздки.

Відео дня

Коли сім'я збиралася вечеряти в загальній їдальні, донька Дженні звернула увагу на портрет, який висів на стіні.

"Моя донька просто сказала: "Мамо, на стіні висить фотографія Барні", — згадує Дженні. А коли мама трьох дітей придивилася уважніше, вона знайшла малюнок дитини, як дві краплі води схожої на її 7-річного сина.

Насправді на картині шведського художника Карла Ларссона зображена маленька дівчинка, але вона дивно схожа на сина Дженні, за винятком довгого волосся.

На щастя, Дженні та її чоловік не надто злякалися картини "Квіти в долині", хоча вони жили в старовинному готелі зі скрипучою підлогою. Сам Барні сприйняв ситуацію з гумором. Але мати хлопчика все ж вирішила поділитися цією історією в мережі. 

Несподівана знахідка чоловіка під час пошуків сина

Житель Нової Шотландії Джейсон Елер, який майже кожен день протягом майже трьох років шукає свого зниклого сина, натрапив на лист у пляшці, написаний 11-річним хлопчиком близько чотирьох десятиліть тому.

Чоловік шукав свого сина Ділана вздовж річки Салмон. Під час пошуків він несподівано натрапив на пляшку.

Вас також можуть зацікавити новини: