Знахідка чоловіка сполохала мережу / фото reddit.com

Всі ви, напевно, хоча б раз у житті бачили фільм жахів, в якому є таємничі двері, виявлені новими мешканцями будинку. І ось цей сюжет став реалістичним для одного чоловіка.

Він знайшов у своєму підвалі таємничі двері, заховані за великою металевою шафою, незабаром після переїзду до свого нового будинку. Про таку знахідку користувач під ніком u/BlurghUsername розповів у Reddit.

За його словами, ці двері не ведуть назовні. Він гадки не має, що за ними. Також він не дасть своїм собакам наближатися до неї. Але в коментарях користувачі почали благати його йти до кінця і "розгадати таємницю".

Відео дня

Один користувач прокоментував: "Відчини, відчини, відчини. Ну, я думаю, що я насправді не кращий за жертву фільму жахів". Інший користувач написав: "Увійдіть у двері! Ви повинні побачити, що там всередині!".

Але власник будинку відповів: "Фільми жахів навчили мене, що поставлені питання завжди страшніші та цікавіші, ніж будь-яка відповідь, яку я міг би отримати, тому двері залишаються зачиненими. Крім того, мої собаки не будуть наближатися до них".

Зрештою, цікавість користувача взяла верх над ним, і він написав: "Я відчиню її, коли повернуся з роботи, все, чорт візьми!". Після того, як хтось запитав, чи скоро він буде вдома, він додав: "Майже! Близько півтори години!".

З того часу він нічого не публікував і не коментував, й багато хто почав міркувати про те, що ж з ним сталося. 

Користувач Fflamdwyn2004 написав: "Будь ласка, дайте відповідь на коментарі або дайте нам оновлену інформацію. Я турбуюся про вас, й всі інші вмирають від бажання дізнатися, що за цими дверима".

Дивна знахідка сім'ї у старовинному готелі

Раніше сім'я з Британії готувалася повечеряти в старовинному готелі, в якому вона зупинилася у Швеції, коли одна їхня дитина помітила знайоме обличчя, що дивиться на них зі стіни.

Батьки були шоковані, адже вони побачили на стіні картину дитини, неймовірно схожої на їхнього сина.

Вас також можуть зацікавити новини: