Українців цікавило питання, чи вдалося врятувати свиню / фото REUTERS

У мережі розігрався справжній екшн - в TikTok "злили" аудіозапис, на якому чоловік телефонує до майстра з чистки та копання криниць й просить по допомогу: мовляв, "сталося велике горе" - його свиня впала до колодязя.

Розмова чоловіків вийшла настільки колоритною та смішною, що вмить завірусилася у мережі. Так, чоловік з Полтавської області в опублікованому в мережі аудіо бідкається, що його дружина забула зачинити хлів, тож звідти вибігла "невеличка" свиня (так він сказав, а потім додав, що вона важить 180 кг) та впала у 24-метрову криницю. 

Ця бесіда дуже дотепна, вона "приправлена" матюками й здається фантастичною, та майстер з чищення криниць Геннадій погоджується допомогти й проводить консультацію власнику свині. 

"Воно ж кричить там, чи воно поламалося, чи ногу, чи руки", - говорить чоловік під час розмови й благає врятувати свиню.

Геннадій каже, що приїде й допоможе, але ось біда: водій добряче випив, треба когось тверезого знайти.

Доля нещасної тварини так занепокоїла юзерів мережі, що журналісти ВВС знайшли Геннадія та розповіли всі подробиці цієї історії.  56-річний Геннадій Непомнящій - мешканець села Андріяшівка Сумської області, він багато років копає та чистить криниці.

Чоловік не очікував, що стане справжньою зіркою соцмереж після цієї розмови. Також він розчарував всіх українців, розповівши, що історія про свиню - фейкова, його просто так розіграли. А всі так переймалися за долю тварини!

"Розвели мене", - сказав чоловік й додав, що на момент розмови у все це повірив, а вже згодом історія здалася нереалістичною.

Як пояснив Геннадій, розіграли його знайомі із сусіднього села. А розмову записав син його куми, 15-річний Максим.

Відчайдушна втеча свині

Випадкові свідки зняли, як у Мукачеві свиня втекла з автопричепа. Тварину гаряче підтримували інші водії. "Давай, вискакуй, давай!" - підбадьорював тварину очевидець.

У підсумку тварина все ж вискочила з автопричепа, чому свідки дуже зраділи. Правда, невідомо, що було з твариною після відчайдушної втечі.

Вас також можуть зацікавити новини: