Ці два собаки стали нерозлучними після того, як знайшли нову родину / колаж УНІАН, фото SAVertigo/Reddit

"Усиновлення" може докорінно змінити життя домашніх улюбленців. Аврора та Аполлон – мати-собака та її син з Пенсильванії – яскравий приклад цього. Їх "всиновили" разом на початку цього року. 

"Ми знайшли Аврору на веб-сайті про усиновлення й запитали. Через кілька днів вони внесли в список її сина. Ми думали, що найкращим шансом отримати Аврору буде усиновлення Аполлона. Ми не могли й бажати кращої пари собак. Їм подобається бути разом. Ми завжди хотіли двох собак, і це була чудова можливість", – розповів Newsweek Алан, який в березні 2023 року забрав обох собак додому.

Алан поділився фотографією люблячої мами та сина, що тепер весь час проводять разом, на Reddit. Світлина, на якій собаки разом згорнулися калачиком, отримала понад 20 000 уподобань та сотні позитивних коментарів.

Відео дня

"Так рада, що ви взяли їх разом. Ця фотографія – наймиліша річ у світі", "Це так зворушливо... Дякую, що взяли обох! Завжди сумно, коли цуценята розлучаються зі своєю мамою такими маленькими", – пишуть користувачі. 

Аврора та Аполлон не мають гарного "родоводу" (тест ДНК показав, що мама-собака є сумішшю піренейського зенненхунда та хаскі, а її син Аполлон – ще більшої кількості порід). Вони прожили важке життя, яке сильно вплинуло на стан їхнього здоров’я.

"Здавалося, їм було важко в житті, поки вони не переїхали до нас. У Аврори був серцевий гельмінт, тому нам довелося пройти процес лікування, а тепер у Аполло дисплазія кульшового суглоба, і ми збираємося через це пройти. Крім того, у них обох була хвороба Карре (чумка), тож тепер ми також маємо боротися з цим", – розповів Алана в соцмережі.

Усиновлення собак - цікаві історії

Минулого місяця бійці 77 окремої аеромобільної бригади десантно-штурмових військ Збройних сил України розповіли неймовірну історію про те, як собака врятувала їх від голодної смерті під Бахмутом.

Поранений на фронті боєць Роман "Ластівка" Кліщук, ще перебуваючи у шпиталі, пообіцяв, що зрештою забере свою бойову подругу додому – на Волинь. І зробив, як сказав.

Вас також можуть зацікавити новини: