Автомобільний експерт радила не відкривати одне заднє вікно або всі вікна автомобіля одночасно / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, Instagram / chequanxiaoqiao

Автоексперт розповіла, як водіям слід відкривати вікна, щоб контролювати температуру в автомобілі і економити на витратах. Інстаграммер поділилася цими порадами до зміни пір року.

Автолюбитель Чецюаньсяоцяо пояснила, як правильно користуватися вікнами автомобіля під час водіння. Спочатку вона розповіла, як можна відкрити вікна автомобіля, щоб знизити температуру, пише THE SUN.

За її словами, свіже повітря прохолодніше, ніж кондиціонер. Вона порадила водіям наполовину відкрити водійське вікно і діагональне заднє скло.

Відео дня

Чецюаньсяоцяо сказала: "Тепло в машині швидко розсіється".

Далі автомобільний експерт повідомила, що відкриття вікон автомобіля заощадить вам гроші на бензині. Чецюаньсяоцяо радила людям не відкривати одне заднє вікно або всі вікна автомобіля одночасно.

Вона сказала: "Не тільки люди в машині будуть відчувати себе дуже некомфортно через вітер, але і витрата палива в машині стане вище".

Автолюбитель розповіла глядачам, як зменшити гучний шум при відкритих вікнах.

Вона сказала: "Шум не тільки невеликий, але й подих вітру м'який і комфортний".

Автомобільний експерт також розповіла, як можна прибрати небажані запахи. Вона порадила водіям закрити одне вікно і відкрити три інших вікна автомобіля.

Чецюаньсяоцяо сказала: "Запах зник в одну мить".

Вона пояснила, що якщо ви хочете позбутися від сигаретного диму в машині, то вікно, де йде дим, потрібно відкрити на два пальці на ширину.

Автомобільний експерт сказала: "Зовнішня частина автомобіля схожа на витяжку, і з машини постійно висмоктується дим".

Глядачі кинулися в коментарі поділитися своєю думкою про відео.

Одна людина сказала: "Мені потрібно записати ці поради". Інший глядач погодився і сказав: "Чудові поради".

Поради для автомобілістів

Автомобільний експерт TikTok Дончешіцзе у своєму останньому відео пояснив, що ваша машина може повідомити вам, коли вона заблокована, і її дуже легко налаштувати.

Відомий в мережі автомеханік Кріс Фікс показав простий трюк з мастилом, який допоможе вам з легкістю відкривати двері авто навіть під час найлютішого морозу.

Вас також можуть зацікавити новини: