Експерти кажуть, що батьки частіше обирають дитячі імена унісекс замість класичних / колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Є багато дитячих імен, які деякий час були модними, але через роки вони втрачають свою популярність. Деякі батьки обирають своєму малюкові традиційне ім'я, а інші вважають за краще придумувати незвичайні і унікальні імена.

Експерти відзначили, що зараз спостерігається сплеск унісекс-імен, батьки все частіше вибирають більш гендерно-нейтральні імена. Зазначається, що батьки стали менше турбуватися про типові гендерні імена.

Імена, які ніколи не входили до списків найпопулярніших, тепер стають найкращим вибором. Крім того, на вибір унісекс-імен батьків надихають багато зірок.

Відео дня

Експерт по іменах Софі Кім розповіла, що кількість унісекс-імен збільшилася на 56%.

"Гендерно нейтральні імена стали популярними не тільки тому, що вони дають дітям гнучкість, якщо вони не ототожнюють себе зі своєю статтю при народженні, а й тому, що гендерно нейтральні імена - це сучасний вибір у сучасному стилі", - пояснила експерт.

Раніше УНІАН писав, що імена 80-х повертаються в моду. BabyCentre опублікував список 100 найпопулярніших дитячих, які були популярні ще в 80-х.

Крім того, названо ім'я для хлопчиків, яке колись було дуже популярним, а зараз практично зникло.