В авіакомпанії відреагували на вчинок порушниці / скріншот з відео

В авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) відреагували на інцидент із пасажиркою, яка через аварійний вихід вилізла на крило літака й ходила по ньому.

Читайте такожУ Перу затримали клоунів, які влаштували шоу на похороні (відео)Реакцію на вчинок опублікували на сайті МАУ.

«Пасажирка рейсу PS6212 Анталія-Київ, яка після зупинки літака біля гейту №11 терміналу D несанкціоновано відчинила аварійний вихід літака та вийшла на його крило. За фактом грубого порушення правил авіаційної безпеки та поводження на борту пасажирку внесено до чорного списку», – говориться в повідомленні.

Як зазначили в МАУ, з жінкою спілкувалися поліцейські та лікарі, які намагалися з'ясувати причини такої поведінки, але адекватної відповіді так і не отримали.

«Встановлено також, що пасажирка не перебувала під впливом алкогольних та/або наркотичних речовин. В подальшому МАУ відмовлятиме даній особі у перельотах в межах всієї мережі маршрутів», – додали в компанії.

Пасажирка на крилі літака: як це було

Інцидент стався 31 серпня в аеропорту «Бориспіль». Жінка була пасажиркою рейсу «Анталія – Київ». Вона вирішила подихати свіжим повітрям й просто, відчинивши двері, прогулялася по крилу літака.

Відео у мережі опублікували очевидці незвичайної події.

Порушниця покинула ідею неординарного відпочинку тільки після того, як у ситуацію втрутилися працівники аеропорту.