Блогер Kazma вирішив над полем розкидати мільйон доларів за допомогою гвинтокрила / фото скріншот відео

У Чехії скинули мільйон доларів на поле із гелікоптера. Організував захід блогер Каміл Бартошек, більш відомий як Kazma.

Спершу інфлюенсер і ведучий заявив про організацію квесту, де за планом мав бути тільки один переможець, який виграє мільйон доларів, якщо розшифрує код з авторського фільму Бартошека Onemanshow: The Movie. Проте ніхто не зміг розгадати шифр. 

Після цього блогер вирішив над полем розкидати мільйон доларів за допомогою гвинтокрила. Люди, які зареєструвалися на його сайті, отримали на пошту лист, в якому була зашифрована локація поля.

Той, хто розшифрував загадку зміг прибути під Прагу на поле поблизу міста Лиса-над-Лабем. Щасливчики мали шанс ловити гроші і ховати їх у пакети.

На відео можна побачити людей, які бігають полем і ловлять однодоларові банкноти. За словами Бартошека, близько чотирьох тисяч людей прийшли збирати гроші.

Нагадаємо, що у США, в місті Колорадо-Спрінгс, злочинець пограбував банк, після чого розкидав по вулиці вкрадені гроші, бажаючи всім перехожим щасливого Різдва.

Вас також можуть зацікавити новини: