Оберіть собі светр - швидкий тест на особистість / колаж УНІАН

Ваша склянка наполовину повна чи наполовину порожня? Цей захопливий психологічний тест підкаже, до якого типу людей ви належите - ідеалістів, циніків, чи, можливо, і тих, і інших. Чи співпадуть результати з вашим самосприйняттям? Є тільки один спосіб дізнатися це!

Виберіть светр, який ви б одягнули - тест за картинками

Деяке уявлення про свій характер можна отримати на основі вибору простого повсякденного предмета - светра. Щоб пройти тест на тип особистості, не витрачайте багато часу на роздуми - просто йдіть за своєю інтуїцією і зробіть вибір. Отже, якщо ваш вибір:

  • Светр №1

Якщо ви обрали светр номер 1, то, найімовірніше, ви - ідеаліст. Ви з тих, хто вірить у добро, притаманне людям, схильні бачити світ у позитивному світлі та завжди шукаєте позитивні сторони в будь-якій ситуації.

Відео дня

Однак це не означає, що ви наївні - ви прекрасно знаєте про суворі реалії життя, але вважаєте за краще зосередитися на його позитивних аспектах. Вірите, що оптимізм - це вибір, і ви свідомо робите цей вибір щодня.

  • Светр №2

Ви обрали светр номер два? Якщо так, то ви, найімовірніше, цинік. І це не обов'язково погано. Просто ви - реаліст, схильний бачити речі такими, якими вони є насправді, без будь-яких прикрас.

Вас нелегко обдурити, і ви завжди дивитеся на ситуацію з усіх боків. Ви з тих, хто ставить складні запитання і не боїться кинути виклик існуючому стану речей.

  • Светр №3

Якщо ви вибрали светр під номером 3, значить, у вас поєднуються цинік та ідеаліст. Ви критично мислите, не ухиляючись від правди, але при цьому вірите в можливість добра.

Вас нелегко переконати, і у вас сильне почуття власної гідності. Ви прагматичні, але водночас сповнені надій. І бачите світ таким, яким він є, але також і таким, яким він міг би бути.

Пам'ятайте, що це всього лише розважальний тест, який не має під собою наукового підґрунтя.

Ви також можете пройти тест на тип особистості за картинками, щоб дізнатися, хто ви - хуліган чи паїнька.

Вас також можуть зацікавити новини: