Дослідження стану повітря провели 25 жовтня / фото ДСНС

В смт Клевань Рівненської області після вибуху на підприємстві ТОВ «Колор С.І.М.», що стався ввечері 17 жовтня, санепідеміологи виявили в повітрі перевищення граничних норм забруднюючих речовин.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Державній установі «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України», дослідження атмосферного повітря проведені спеціалістами установи на прохання керівництва Клеванської ОТГ та за скаргами жителів громади ввечері 25 жовтня.

Зазначається, що за результатами випробувань виявлено перевищення разових гранично допустимих концентрацій окремих забруднюючих речовин у повітрі на ряді вулиць селища. Так, за вмістом толуолу виявлені перевищення від 1,95 до 2,5 разів, формальдегіду – від 1,1 до 1,14 разів.

Відео дня

«Про загрозу для здоров'я жителів селища поінформовані органи місцевого самоврядування, територіальний орган Держпродспоживслужби, обласна державна адміністрація», - зазначається в інформації центру.

Як повідомляв УНІАН, ввечері 17 жовтня в смт Клевань Рівненської області стався вибух на території промислового підприємства «Колор С.І.М.».

Внаслідок вибуху сталося загоряння приміщення з миття використаних банок з-під фарби.