Конфлікт виник через стіну, яку хотів побудувати у Техасі Трамп / фото REUTERS

У США через скандал з Трампом закрили заповідник метеликів у Техасі. Організацію, яка опікується сотнями метеликів, почали закидувати погрозами. Сторонники Трампа вигадали конспірологічну теорію та виступили проти заповідника. Організація вступила у конфлікт з 45-м президентом ще у 2017 році.

Про це повідомляє ТСН.

Конфлікт виник через стіну, яку хотів побудувати у Техасі Трамп. Ця стіна мала з'явитися на кордоні з Мексикою, вона проходила б через територію заповідника. 

Фактично вона б просто знищила заповідник, завдавши шкоди його біосфері. Цього не сталося, бо тоді організація подала позов до суду проти Трампа. Через це заповідник попав "під приціл" сторонників 45-го президента. Вони почали звинувачувати організацію у тому, шо вона нібито переправляє до США мігрантів.

Після завершення каденції Трампа конспірологи не вгамувалися. Днями вони намагалися прорватися на територію центру. Тому адміністрація заповідника вирішила  припинити його роботу з міркувань безпеки. 

Читайте такожРідкісний випадок: у британському зоопарку народилося дитинча коали (відео)Раніше УНІАН вже повідомляв, що у США живе найстаріша акваріумна рибка у світі. Вона важить 18 кілограмів, її довжина - 1 метр.

Вас також можуть зацікавити новини: