Ілюстрація / REUTERS

Антимонопольний комітет України дозволив найбільшому міжнародному виробнику кормів голландської компанії De Heus Animal Nutrition купити українську компанію-виробника кормів для тварин "Д-Мікс" у Львівській області.

Читайте такожУкраїна дозволила імпорт з Польщі кормів для худоби

Про це йдеться в повідомленні комітету.

Відео дня

У рішенні АМКУ зазначено, що компанія De Heus Animal Nutrition B. V. (р. Еде, Нідерланди) отримала дозвіл на набуття у власність частки в статутному капіталі товариства з обмеженою відповідальністю "Д-Мікс" (с. Хільчиці, Львівська область), що забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариством.

Крім того, наголошується, що голландська компанія отримала дозвіл на спільний з українською стороною контроль над підприємством.

Довідка УНІАН. Компанія De Heus (Нідерланди) - заснована у 1911 році міжнародна компанія, основною діяльністю якої є виробництво та реалізація високоякісних кормів для тварин.

"Д-Мікс" - великий український виробник кормів для тварин. Компанія виробляє концентрати спеціальних кормів та комбікормів переважно для птахівництва і свинарства. Потужності виробництва компанії розташовані у Львівській області та становлять 80 тисяч тонн на рік.