Земельна реформа має принести користь аграрному комплексу, каже експерт / фото ua.depositphotos.com

Одночасно з реалізацією земельної реформи необхідна широкомасштабна державна програма зі стимулювання тваринництва та переробної галузі. Таку думку висловив президент групи компаній "Панда" Геннадій Бобов.

Читайте такожКабмін затвердив порядок перевірки нотаріусом покупців землі"Земельна реформа повинна принести користь аграрному комплексу і благотворно позначитися на розвитку села. Саме ця мета повинна бути досягнута. Простий розпродаж землі не призведе до позитивного результату й економічного зростання" - заявив він.

На його думку, необхідно стимулювати тваринництво та переробні підприємства в сільській місцевості. Це надасть можливість створити робочі місця і при цьому збільшить кількість виробленої продукції з високим рівнем доданої вартості.

Відео дня

"Ставка виключно на вирощування й експорт зернових і олійних – свідомо програшна. Україна не повинна перетворитися на "кукурудзяну республіку". Сільське господарство - це не просто одна з галузей. Це сфера, від якої залежить добробут всієї сільської місцевості та мільйонів людей, які там проживають» - говорить Бобов.