Це вже не перша спроба "пустити з молотка" дані нафтобази / фото УНІАН

Найбільший банк України ПриватБанк" виставив на електронний аукціон OpenMarket сім нафтобаз зі значною уцінкою від 7% до 90% від вартості.

Читайте такожВ Одеському порту вивантажили першу партію лівійської нафти

Як повідомили в прес-службі державного підприємства "Система електронних торгів арештованим майном" (СЕТІВ, онлайн-аукціон OpenMarket), нафтобази знаходяться в Кіровоградській, Харківській, Житомирській та Сумській областях.

Відео дня

"Наприклад, виробничі комплекси, які раніше коштували понад 16 мільйонів гривень, тепер можна придбати зі стартовою ціною 4,7 мільйона гривень, а ціна на ті, які коштували понад десять мільйонів, зараз знизилася до одного мільйона гривень", - сказано в повідомленні.

Також повідомляється, що аукціон запланований на 20 лютого поточного року.

"Нафтобази від "Приватбанку" вже неодноразово продавалися на нашому онлайн-аукціоні. Я впевнений, що зниження стартової ціни до 90% додасть лотами ще більшої привабливості серед учасників торгів", - цитує прес-служба виконуючого обов'язки генерального директора СЕТАМ Миколи Писанчина.

Довідка УНІАН. "ПриватБанк" (м. Дніпро) працює на ринку України з 1992 року і є найбільшим банком за обсягом активів. Банк знаходиться у власності держави з грудня 2016 року.

Державне підприємство "Система електронних торгів арештованим майном" (РАХУНКАХ) з 2014 року реалізує через онлайн-аукціони майно, арештоване Державною виконавчою службою України. У 2017 році підприємство змінило назву електронного майданчика на OpenMarket.

За п'ять років своєї діяльності держпідприємство "СЕТІВ" провело 60 тисяч аукціонів, а сума реалізованих активів склала майже 11,5 мільярда гривень.