Проблеми з електропостачанням в Одесі не пов'язані з обленерго / фото УНІАН, Олександр Гіманов

Проблеми з електропостачанням на Одещині, які виникли внаслідок масштабної аварії на підстанції "Укренерго", мають суто технічну природу та ніяк не пов’язані з розподілом електроенергії між споживачами.

Про це повідомив голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький.

"Дана ситуація, з якою ми сьогодні стикнулися, має чисто технічну природу. Тобто не пов’язана з ніяким справедливим чи несправедливим розподілом потужності між споживачами", - сказав він.

Відео дня

Кудрицький підкреслив, що для вирішення цієї проблеми будуть об’єднані зусилля одеського оператора системи розподілу, військово-цивільної адміністрації та Міністерства енергетики.

"Зараз йдеться про те, що всі будуть працювати на цей єдиний результат і будуть виконувати ті задачі, які були визначені, зокрема на нараді керівника ВЦА", - наголосив він.

Раніше в "Укренерго" повідомили, що масштабна аварія на магістральній мережі в Одеській області, що сталася через відмову обладнання, яке неодноразово відновлювали після російських атак, загрожує більш тривалими обмеженнями електропостачання Одеси та прилеглих районів.