Енергетики розповіли про ситуацію зі світлом / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Завтра, 14 лютого, у Києві, Київській та Дніпропетровській областях не вимикатимуть світло.

Про це повідомляється в Telegram-каналі Групи ДТЕК. "На наступний день "Укренерго" не надавав обмежень споживання електроенергії. Це дозволяє не відключати завтра світло у Києві, Київській та Дніпропетровській областях", - йдеться у повідомленні.

Водночас зазначено, що внаслідок пошкодження мереж "Укренерго" в деяких енерговузлах можливі застосування стабілізаційних відключень відповідно до графіків. Крім того, завтра в Одеській області через мережеві обмеження діятимуть стабілізаційні відключення.

Відео дня

Стан енергосистеми України

Як повідомляв УНІАН, 10 лютого російські військові здійснили чергову ракетну атаку на об'єкти української енергетичної інфраструктури.

Окупанти влучили в об’єкти теплової, гідрогенерації та трансформатори, у багатьох регіонах були застосовані аварійні відключення електроенергії. Також було пошкоджено чотири теплоелектростанції ДТЕК, постраждали енергетики.

Наступного дня два енергоблоки на одній з атомних станцій повернули в роботу.

12 та 13 лютого "Укренерго" не надавало обмежень споживання електроенергії, що дозволило не вимикати світло у Києві, Київській, Одеській та Дніпропетровській областях.

Вас також можуть зацікавити новини: