Кабмін прийняв рішення реорганізувати ДФС / фото УНІАН

Комісія з питань вищого корпусу державної служби визначила по три претенденти на посади керівників державних податкової та митної служб.

Читайте такожСуд відмовив Насірову в припиненні конкурсів до податкової та митної служб

Як повідомила прес-служба Міністерства фінансів України, кандидатами на посаду голови податкової служби стали заступник міністра фінансів Сергій Верланов, виконавчий директор компанії «Стандарт-аудит» Дмитро Олексієнко та заступник міністра юстиції Сергій Пєтухов.

Відео дня

Кандидатами на посаду голови митної служби стали проректор Університету митної справи та фінансів Євген Гармаш, перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов і керівник громадської організації «Центр розвитку цифрової економіки» Андрій Саварець.

Також повідомляється, що останній етап відбору у формі співбесіди розпочнеться 23 квітня о 10-00, і того ж дня конкурсна комісія визначить кандидатів, яких рекомендуватиме уряду для призначення на відповідні посади.

Як повідомляв УНІАН, у грудні 2018 року Кабінет міністрів прийняв рішення реорганізувати Державну фіскальну службу України шляхом поділу її на державні податкову і митну служби.

За інформацією Нацагентства України з питань державної служби, документи для участі в конкурсі на посади керівників податкової і митної служб подали по 7 кандидатів.

Згідно з Меморандумом за новою програмою співпраці України з Міжнародним валютним фондом, процес реорганізації ДФС планується завершити до кінця квітня поточного року.