В Україні з'явився ще один платіжний партнер Google Pay і Apple Pay

Мііжнародний сервіс онлайн-платежів Tranzzo приєднався до списку партнерів Google Pay і Apple Pay в Україні.

Сервіс Tranzzo допомагає інтернет-бізнесу налаштувати онлайн-оплату. Цього тижня клієнтам Tranzzo стали доступні одразу два платіжних методи — Google Pay і Apple Pay. Українські підприємці вже зараз можуть підключити обидва інструменти й приймати оплату на сайтах або в додатках.

У Tranzzo кажуть, що їхньою метою було — надати бізнесу ці два інструменти одночасно.

Відео дня

"Ми серйозно готувалися до такого партнерства та з самого початку прагнули підготувати рішення 2-в-1. Такий підхід одразу дає нашим клієнтам перевагу: доступ до великої аудиторії потенційних клієнтів — і до фанатів Apple, і до тих, хто на Android. Для покупців це по-суті оплата товарів в один клік без заповнення довгих форм. А для бізнесу — удосконалення процесу покупки й зростання показника конверсій", —  розповідає про переваги Google/Apple Pay Ян Клочко, СЕО Tranzzo.

Саме підключення Google Pay і Apple Pay — безкоштовне. Підприємець платить вже після того, як почав отримувати кошти через Tranzzo. Сервіс за свої послуги бере відсоток з кожної транзакції. Тариф підбирають індивідуально, залежно від обороту й сегмента онлайн-бізнесу.

Нагадаємо, Google Pay почав працювати в Україні восени 2017 року, а у травні 2018 українцям стали доступні й розрахунки через Apple Pay.