Скоби назвали "тимчасовими" / Фото Комунальна корпорація "Київавтодор"

У Києві фахівці провели першочергові протиаварійні роботи на залізобетонній огорожі мосту біля станції метро «Берестейська».

Про це комунальна корпорація «Київавтодор» повідомляє у Facebook.

«На шляхопроводі на перетині вулиці Дегтярівської і проспекту Перемоги працівники КП «Київавтошляхміст» провели першочергові протиаварійні роботи. Скобами скріпили елементи залізобетонної огорожі, адже від вібрацій вона почала деформуватись. Важливо попередити будь-які аварійні ситуації на споруді», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Фахівці корпорації зазначають, що «проведені роботи – не панацея, а лише тимчасовий захід».

Читайте такожУ Києві "втомлені" конструкції мосту відремонтували металевими скобами

Як зазначається, «найближчими роками» заплановано капітально відремонтувати шляхопровід.

При цьому у корпорації зазначили, що інформація про витрачені на ремонт мільйони гривень є неправдивою.

«Хомути, якими затиснули елементи огородження, коштували близько 500 грн», - додали у «Київавтодорі».

У корпорації нагадують, що зараз ремонти тривають на Борщагівському шляхопроводі, комплексу із 4 шляхопроводів на перетині вулиці Богатирської з проспектами Бандери і Оболонським, шляхопроводі на перетині проспектів Бандери і Героїв Сталінграда, шляхопроводі на вулиці Братиславській біля ринку «Юність», естакадному з’їзді з проспекту Повітрофлотського на вулицю Жилянську.

Як повідомляв УНІАН, влітку 2018 р. Dtp.kiev.ua у Facebook поінформувало, що в Києві на просп. Перемоги «з Берестейського мосту на «Рено» впав шматок бетону, практично відірвавши пасажиру руку». Чоловіка терміново госпіталізували.

Влада Києва запевнила, що такого факту не було, а чоловік отримав травму, оскільки група молодих людей відривала фрагменти підпірної стінки мосту і зверху скидала шматки бетону на проїжджу частину. Один такий фрагмент стінки впав на машину, яка рухалась проїжджою частиною.

У лютому цього року «Київавтодор» проводив ремонт однієї з опор зазначеного мосту та його зливостоків, у зв'язку з чим частково обмежували рух проспектом Перемоги.