Державний Укргазбанк запускає благодійний депозит для тих, хто хоче допомогти у відбудові українських міст, що наразі найбільше постраждали від рашистів. Разом з клієнтами банк щомісяця направлятиме кошти на фінансування зруйнованих міст.

Благодійний депозит "Відбудуємо міста разом" - це можливість для кожного вкладника зробити свій внесок у відродження країни. А Укргазбанк подвоюватиме цей внесок і щомісяця переказуватиме на рахунок міста, який обрав клієнт.

"Наразі ми маємо перелік із понад 40 міст та невеликих містечок, які так потребують нашої допомоги. Всі ми, на жаль, назавжди запам’ятаємо те, якими їх залишив ворог. Містам, що зараз перебувають під окупацією, ми передамо кошти тільки-но наші славні воїни звільнять їх. Бо ми віримо в ЗСУ і впевнені у нашій перемозі!", - говорять банкіри.

Відео дня

Як працює депозит "Відбудуємо міста разом"?

  • 2% річних у грн та 0,6% річних у доларах США від кожного вкладу (тобто, нарахованих відсотків за вкладом) Укргазбанк щомісячно перераховуватиме на відбудову міста, яке клієнт обирає самостійно; 
  • розмістивши гроші на такому депозиті, клієнт нічого не втрачає, а навпаки – долучається до великої справи і допомагає постраждалим містам. Клієнт обирає ставку на 1% річних нижче, а банк долучається власними коштами і в результаті перераховує 2% річних від суми щомісячного доходу;
  • банк буде щомісяця звітувати про суму відрахувань на кожне місто, тож вкладники бачитимуть як гроші "працюють" на відбудову країни;
  • у переліку першочерговими містами будуть ті, що зазнали найбільших руйнувань та збитків;
  • клієнт може обрати зі списку будь-яке місто, якому він хоче допомогти - незалежно від того, де саме відкривається депозит. До того, ж вкладникам зможуть запропонувати й інші варіанти міст, яким вони б хотіли допомогти.

Депозит "Відбудуємо міста разом" можна відкрити у будь-якому відділенні Укргазбанку вже з понеділка, 25 квітня. 

Клієнти банку, які мають поточні чи депозитні рахунки, можуть відкрити такий депозит дистанційно вже з понеділка. Для цього достатньо подзвонити до контакт-центру 0800-309-000.