1+1 media стала генеральним медіапартнером першого всеукраїнського форуму Social Camp Odesa

22 липня 2023 року в Одесі відбудеться перший щорічний форум для волонтерської спільноти SocialCamp 2023 Odesa. Метою заходу є посилення українського волонтерства, а його програма побудована з урахуванням актуальних та гострих  питань, що постали в суспільстві та волонтерській спільноті зокрема. 

"Об’єднуємось. Надихаємось. Перезавантажуємось" – провідна думка форуму, що є актуальним проєктом та зручною платформою для спілкування всіх учасників волонтерського руху.

Група 1+1 media стала генеральним медіапартнером події, адже корпоративне волонтерство – один з важливих напрямів компанії. 

Відео дня

"Корпоративне волонтерство завжди було важливою складовою 1+1 media та кожного плюсівця зокрема. З початком великої війни ми активізувалися, започаткували велику кількість нових ініціатив, у тому числі міжнародного масштабу, аби підтримувати тих українців, хто потребує цього найбільше. Разом з тим, ми бачимо великий запит і від колег, і від індустрії, тому будемо продовжувати рух у цьому напрямку, впроваджуючи важливі зміни", – прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Ініціатором Social Camp 2023 став український підприємець та імпакт-інвестор Єгор Гребенніков. На його переконання, волонтери є агентами змін й саме вони наразі визначають темпи надходження допомоги у найвіддаленіші куточки країни та впливають на докорінні зміни українського суспільства.

"Саме волонтерам сьогодні потрібне перезавантаження, натхнення та підтримка. Разом ми подивимось на поточні події глобально та знайдемо відповіді на існуючі протиріччя, аби мати широкий світогляд і ментальне здоров’я, щоб рухатися вперед",підкреслює Єгор Гребенніков.

Серед спікерів понад 20 керівників громадських організацій, науковців, підприємців, журналістів, волонтерів, громадських діячів. У їх числі керівник проєкту "Голос громадянського суспільства" Андрій Длігач, засновник і CEO корпорації "Біосфера" Андрій Здесенко, журналіст і військовослужбовець ЗСУ Павло Казарін, доктор історичних наук Данило Яневський, засновник Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Шеремета та інші.

Крім цього, спікером однієї з дискусійних панелей стане ведучий "Сніданку з 1+1" та амбасадор Superhumans Center Єгор Гордєєв.

1+1 media стала генеральним медіапартнером першого всеукраїнського форуму Social Camp Odesa

"Для мене тема волонтерства є особливо близькою, адже і в ефірі "Сніданку з 1+1", і поза телебаченням ми разом з командою активно долучаємося до реалізації важливих суспільних запитів. Кожен волонтер наразі направду справжній агент змін, тож для нас гордість розповідати історії цих людей та знайомити з ними мільйони глядачів. Це додає мотивації та сил рухатися далі. Нині дуже багато волонтерів, і їм складно пробиватися в інформаційне поле. Говоритимемо про те, як правильно робити, комунікувати, і ставати агентами змін. Враховуючи зміну настроїв, інформаційного поля. Як в Україні, так і закордоном", – прокоментував Єгор Гордєєв.

1+1 media стала генеральним медіапартнером першого всеукраїнського форуму Social Camp Odesa

Програма дискусійних панелей побудована з урахуванням гострих і ключових питань, що постали в суспільства. Ключові теми форуму: 

  • Нова ера волонтерства в Україні
  • Довіра в комунікаціях Лідерів
  • Відповідальність воєнного часу: чи повинен бізнес рятувати та відроджувати країну
  • Майбутнє волонтерства та переосмислення суспільного договору
  • Партнери, а не вороги: які кроки має зробити держава, щоб підтримати або співпрацювати з волонтерським рухом
  • На межі: як у нескінченній допомозі іншим не втратити себе
  • Гроші та довіра: як закривати найбільші збори
  • Феномен національного волонтерського руху

Вхід безкоштовний за попередньої реєстрації за посиланням: https://www.socialcampodesa.com

Захід виконується за підтримки генерального партнера Impact Hub Odesa, креативного партнера Havas Ukraine, аналітичного партнера Gradus Research, інформаційного партнера Odesa Business Club.

Проведення Social Camp Odesa підтримали благодійні фонди "Хвиля 91", "Корпорація монстрів", громадська організація "Безбар’єрність", волонтерський центр "Гостинна хата", координаційний центр з психічного здоров’я при Кабінеті міністрів України.

Генеральний медіапартнер

1+1 media, Українська правда

Медіапартнери

Еспресо.tv, Delo.ua, Mind.ua, Суспільне.Одеса, 7 канал, УСІ

Дар’я Бурковська - менеджерка з комунікацій

+38 093 832 47 70

pr@pr-buro.com