Ілюстрація REUTERS

Компанія Microsoft готується до відкриття свого першого роздрібного магазину в Європі. Він розташується в "серці" Лондона — на перетині вулиць Ріджент-стріт і Оксфорд-стріт, де знаходиться багато з найпопулярніших роздрібних магазинів у світі.

Читайте такожMicrosoft припиняє співпрацю з Huawei

Microsoft орендує для свого флагманського європейського магазину триповерхове приміщення загальною площею 2040 м2. Примітно, що магазин Microsoft буде знаходиться неподалік від знаменитого магазину Apple на Ріджент-стріт. Їх будуть розділяти всього кілька магазинів інших фірм, пише itc.ua.

Відомо, що крім величезних вітрин, на яких буде представлено широкий асортимент пристроїв Microsoft та її партнерів, плануються величезні відеостіни, громадський театр, навчальні зони, де будуть проводити семінари, і навіть спеціальна секція Answer Desk — аналог Apple Genius Bar для безкоштовних консультацій і технічної підтримки користувачів. Відвідувачі магазину також зможуть випробувати останні розробки компанії, такі як шолом доповненої реальності HoloLens, а також гарнітури змішаної реальності на платформі Windows Mixed Reality.

Для відвідувачів лондонський магазин Microsoft відкриється 11 липня. Раніше аналогічні флагманські роздрібні магазини Microsoft відкрила в Сіднеї та Нью-Йорку.