Ілюстрація REUTERS

Кабінет міністрів України призначив головою Державного агентства резерву Микиту Барабаша.

Читайте такожУ Держрезерві заявили, що майже перемогли корупцію у відомстві

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив народний депутат Олексій Гончаренко, який був присутній на засіданні уряду.

Відео дня

Дані декларації Барабаша, розміщені сьогодні на сайті Єдиного державного реєстру декларацій, свідчать про те, що раніше він працював начальником відділу взаємовідносин з державними підприємствами Департаменту державних закупівель, договірної роботи та взаємовідносин з державними підприємствами в Міністерстві юстиції України. До цього - у Міністерстві інфраструктури.

Як повідомляв УНІАН, Кабмін 25 вересня звільнив колишнього керівника Державного агентства резерву Вадима Мосійчука та його заступника Дмитра Булатова.

27 червня цього року Кабмін усунув голову Держрезерву Вадима Мосійчука від виконання обов'язків і тимчасово поклав виконання обов'язків голови Держрезерву на першого заступника голови агентства Павла Котова.

Довідка УНІАН. Державне агентство резерву України (Держрезерв) - центральний орган виконавчої влади, діяльність якого координується Кабінетом міністрів.

Система державного резерву України – це група підприємств і організацій, завданням яких є організація зберігання продовольчих, енергетичних, промислових та інших товарів на випадок надзвичайних ситуацій державного масштабу.