Ілюстрація REUTERS

Державний концерн "Укроборонпром" виграв суд у російської компанії "Авиа-ФЭД-Сервис", яка вимагала від Державної акціонерної холдингової компанії "Артем" повернути майже 2,3 млн доларів за контракти на виготовлення товарів подвійного призначення.

Читайте також"Укроборонпром" може змінити принцип формування держзамовлення

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомив заступник генерального директора концерну Мустафа Найєм.

Відео дня

"У нас для вас перемога приблизно на 55 млн гривень. Щойно «Укроборонпром» виграв суд у російської компанії "Авиа-ФЭД-Сервис" у справі проти заводу "Артем". Росіяни вимагали від українського оборонного заводу в примусовому порядку і всупереч санкціям і здоровому глузду повернути майже 2,3 млн дол. за контракти на виготовлення товарів подвійного призначення", - написав він.

Довідка УНІАН. ДАХК «Артем» - державний машинобудівний холдинг, який здійснює виробництво систем управління ракетними комплексами, оптики і товарів народного споживання. Зокрема, підприємство виробляє керовані ракети класу «повітря-повітря» середньої дальності Р-27, призначені для ураження повітряних цілей (високоманеврових літаків, вертольотів тощо). Ракети Р-27 входять до складу озброєння літаків марки МіГ, Су та ін.