"Укрпошта" анонсувала випуск нової марки / фото УНІАН

"Укрпошта" відкрила передпродаж нового поштового випуску "І буде весна", присвяченого 10-річчю початку війни та другій річниці з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, повідомляє прес-служба поштового оператора.

"До 10-річчя українського спротиву ми вирішили відтворити мистецтво фотографії у цінному для філателістичного світу форматі – поштових марках", – йдеться в повідомленні.

На поштовому блоці – видатні знімки:

Відео дня
  • "Захоплення аеропорту "Бельбек". Севастополь, 2014 р." – Куба Камінський;
  • "Кохання не спинити! Харків, 2022 р." – Сергій Бобко для AFP;
  • "Світло переможе! "Азовсталь". Маріуполь, 2022 р." – Дмитро "Орест" Козацький;
  • "Руки піхотинця. Бахмут, 2023 р." – Максим Дондюк.

Зазначається, що тираж нового поштового блоку становить 250 000 примірників. Дизайнер поштового блоку, листівок, конвертів та штемпелів – Володимир Таран.

Нова марка / фото "Укрпошта"

"Укрпошта" – останні новини

На початку січня стало відомо, що поштовий оператор вперше розпочне продавати ліки. Тоді з 1 лютого планувалося реалізувати на деокупованих і прифронтових територіях пілотний проект "Укрпошта-Ліки". Ініціатива мала дозволити розв’язати проблему доступних ліків на всій території України вже в першій половині 2024 року.  

15 лютого "Укрпошта" зробила важливий крок до прискорення процесу видачі посилок. Компанія тоді відкрила перший автоматизований сортувальний термінал. Раніше посилки сортували вручну працівники.

Вас також можуть зацікавити новини: